Klets! Dit is nummer 6! Jouw regelmatige dosis (water)pret van Water Sensitive Rotterdam. Wil je op de hoogte blijven van WSR-evenementen, de laatste nieuwtjes en telkens iets leuks van ons ontvangen? Blijf dan fan van Klets! Met deze keer leuks#06: onze ROT trailer. En verder een gedicht van Derek Otte, WSR als Echt Rotterdams Erfgoed en het WSR-Diner.

Klets! Dit is (nogmaals) nummer 5! Jouw regelmatige dosis (water)pret van Water Sensitive Rotterdam. Wil je op de hoogte blijven van WSR-evenementen, de laatste nieuwtjes en telkens iets leuks van ons ontvangen? Blijf dan fan van Klets! Met deze keer leuks#05: de nieuwe fietsroute Ruige Ronde IJsselmonde. Lekker als je wilt uitbuiken van de kalkoen.

Klets! Daar is nummer 4! Iedere keer een dosis (water)pret van Water Sensitive Rotterdam. Wil je op de hoogte blijven van WSR-evenementen, de laatste nieuwtjes en telkens iets leuks van ons ontvangen? Blijf dan fan van Klets! Met deze keer Leuks#04: Kans op zo'n kekke WSR-plu!

Klets! Daar is nummer 3! Iedere keer een dosis (water)pret van Water Sensitive Rotterdam. Wil je op de hoogte blijven van WSR-evenementen, de laatste nieuwtjes en telkens iets leuks van ons ontvangen? Blijf dan fan van Klets! Met deze keer Leuks#03: Kans op een passepartout voor Duizel in het Park!

Klets! Daar is nummer 2! Om de maand een dosis (water)pret van Water Sensitive Rotterdam. Wil je op de hoogte blijven van WSR-evenementen, de laatste nieuwtjes en telkens iets leuks van ons ontvangen? Blijf dan fan van Klets! Met deze keer leuks#02: BLAUW, de mini-speelfilm van WSR waarin jij een rol speelt!

Klets! Daar istie! De maandelijkse dosis (water)pret van Water Sensitive Rotterdam. Wil je op de hoogte blijven van WSR-evenementen, de laatste nieuwtjes en telkens iets leuks van ons ontvangen? Blijf dan fan van Klets! Met deze keer leuks#01: de route Spannend Spangen geïllustreerd door Stang.