Bekijk deze e-mail in de browser
#03 Juli 2017
#03 Juli 2017 Klets! Daar is nummer 3! Iedere keer een dosis (water)pret van Water Sensitive Rotterdam. Wil je op de hoogte blijven van WSR-evenementen, de laatste nieuwtjes en telkens iets leuks van ons ontvangen? Blijf dan fan van Klets! Met deze keer Leuks#03: Kans op een passepartout voor Duizel in het Park!

Leuks#03: Vrijkaarten Duizel in het Park

Nog niks te doen op 4, 5 en 6 augustus? Kom naar Duizel in het Park! Duizel is een intiem zomerfestival boordevol muziek, kunst, dans en literatuur. Met de thema’s Duizel heeft Dorst en Plastic Fantastic maakt Duizel bezoekers bewust van duurzaam leven in de stad. Ook Water Sensitive Rotterdam draagt zijn steentje bij. Met een rondtrekkende parade laten we festivalgangers kennis maken met hemelwaterproblematiek. Doe mee met onze Guerilla Gardeners, deel je verhaal met de Chroniqueur van het Water of drink een watercocktail op onze Waterborrel!

Wij geven tien passepartouts weg en jij kan er één winnen! Wat moet je doen? Like onze Facebookpagina Water Sensitive Rotterdam en deel onze Facebook-post over Klets#03 met al je vrienden! De eerste tien zien wij misschien wel terug op Duizel in het Park!

New York Times schrijft over WSR

New York Times lijkt fan te zijn van Water Sensitive Rotterdam! In een lang artikel – geschreven door Michael Kimmelman – wordt Rotterdam geprezen om de creatieve aanpak van wateroverlast door klimaatverandering. Ook zijn er foto’s te zien van onder andere Dakpark Rotterdam en Bellamyplein, het waterplein in Spangen. Lees hier het volledige artikel.

Naar aanleiding van dit artikel van New York Times, plaatste milieu-activist Leonardo DiCaprio(!) een post op zijn Instagram over Water Sensitive Rotterdam. Hij is onder de indruk van ‘sinking city’ Rotterdam.

Mini-speelfilm BLAUW op IMDb

Goed nieuws: onze mini-speelfilm BLAUW – die we in Klets#02 hebben gedeeld en waarin jij mogelijk een rol speelt – staat nu op IMDb.  Beoordeel onze film nu, dan krijgen we sterren!

Klets mee!

Al deze onderwerpen en nog veel meer zijn terug te vinden op watersensitiverotterdam.nl

Wil je zelf een bijdrage leveren aan een klimaatbestendig, sociale en gave stad? Of ben je zelf al bezig met gave dingen voor de stad en zou je hier klimaatelementen in willen verwerken? Neem dan contact op met watersensitive@rotterdam.nl

Je ontvangt deze mail omdat je bij ons bekend staat als geïnteresseerd in Water Sensitive Rotterdam. Wil je reageren? Doen! watersensitive@rotterdam.nl Je kunt deze email ook doorsturen naar een bekende. Wil je niet meer op de hoogte gehouden worden? Schrijf je hier uit of pas je profiel aan. watersensitiverotterdam.nl