Bekijk deze e-mail in de browser
#02 Juli 2017
#02 Juli 2017 Klets! Daar is nummer 2! Om de maand een dosis (water)pret van Water Sensitive Rotterdam. Wil je op de hoogte blijven van WSR-evenementen, de laatste nieuwtjes en telkens iets leuks van ons ontvangen? Blijf dan fan van Klets! Met deze keer leuks#02: BLAUW, de mini-speelfilm van WSR waarin jij een rol speelt!

Leuks#02: onze speelfilm BLAUW!

Was je op het WSR-Café op 20 april? Dan weet je dat het een raadselachtig gebeuren was voor velen. Jullie deden mee aan de opnames van een film. Zoveel was duidelijk. Maar welke film, waarom en hoezo? Dat hielden we nog even vaag. Maar we kunnen jullie uit je lijden verlossen. Het mysterie oplossen. De nieuwsgierigheid verhelpen. Want hier is die! De film waar jullie allemaal een rol in hebben gespeeld: BLAUW!

Wat vindt de stad?

Hoe denken Rotterdammers over klimaatverandering? Wat voor weersomstandigheden verwachten zij? En hoe denken zij hierop in te kunnen spelen? Om dit te achterhalen doen wij ieder kwartaal straatinterviews op een andere plek in Rotterdam. Daarbij kijken wij ook met een scheef oog of en hoe het seizoen – en mogelijk ook de plek – deze ideeën van de Rotterdammers beïnvloedt. Graag delen wij de eerste twee straatinterviews met jullie.

Maffe werkvormen

Wat hebben wij tijdens het WSR-Café genoten van al die ambtenaren, bewoners en professionals die geknield of zelfs liggend op hun buik miniatuur Water Sensitive-taferelen bouwden in de Gouvernestraat. Maar ook van alle buttons die werden gemaakt en de poëtische zinnen die wapperden in de wind voor de Leeszaal. En wat hebben we goede gesprekken en discussies met elkaar gevoerd tijdens de rondwandeling en de borrel. Wij hebben de indruk dat jullie elkaar dwars over organisaties heen vonden. Wij kijken daarom op een geslaagd WSR-Café terug en hopen jullie ook!

Bekijk hier de foto’s van deze middag (sta je erop?!) en van de maffe, creatieve werkvormen – ontwikkeld door Superduo!

Agenda

4 – 6 augustus, Vroesenpark 

DUIZEL IN HET PARK

Zomerfestival (literatuur, dans, theater, kunst en muziek). Met thema’s Duizel heeft Dorst en Plastic Fantastic maakt Duizel bezoekers bewust van duurzaam leven in de stad.

 

27 augustus, Spangeskade 176 

KADEFESTIVAL DELFSHAVEN 

Cultureel buurtfestival (creatieve workshops, muziek, theater en dans). Vanwege thema waterbewustzijn diverse activiteiten op het water.

Klets mee!

Al deze onderwerpen en nog veel meer zijn terug te vinden op watersensitiverotterdam.nl

Wil je zelf een bijdrage leveren aan een klimaatbestendig, sociale en gave stad? Of ben je zelf al bezig met gave dingen voor de stad en zou je hier klimaatelementen in willen verwerken? Neem dan contact op met watersensitive@rotterdam.nl

Je ontvangt deze mail omdat je bij ons bekend staat als geïnteresseerd in Water Sensitive Rotterdam. Wil je reageren? Doen! watersensitive@rotterdam.nl Je kunt deze email ook doorsturen naar een bekende. Wil je niet meer op de hoogte gehouden worden? Schrijf je hier uit of pas je profiel aan. watersensitiverotterdam.nl