Bekijk deze e-mail in de browser
#04 Oktober 2017
#04 Oktober 2017 Klets! Daar is nummer 4! Iedere keer een dosis (water)pret van Water Sensitive Rotterdam. Wil je op de hoogte blijven van WSR-evenementen, de laatste nieuwtjes en telkens iets leuks van ons ontvangen? Blijf dan fan van Klets! Met deze keer Leuks#04: Kans op zo’n kekke WSR-plu!

Leuks#04: een plu voor een goeie bui!

Honderden Rotterdammers lopen er al mee in deze natte regentijd: onze olijke WSR-paraplu’s! En wij geven er nog eens 10 weg. Hoe kun jij er één winnen? Like onze Facebook-pagina Water Sensitive Rotterdam of deel het bericht over Klets#04 op Facebook. Ben jij een van de gelukkige winnaars? Je kunt je paraplu in ontvangst nemen op het WSR-Café op 9 november in de SuGu Club, Rotterdam.

Drie toekomstdromen van Florian Boer

Hij wil een sponspark. Plat bij droogte en heuvellandschap na regen. Ook wil hij weten waar onder de stad geheime holtes zijn waar regenwater opgevangen zou kunnen worden. Of welke planten het meeste water opslorpen. Hoera! voor creatieve zieners zoals Florian Boer van De Urbanisten, die de stad steeds leuker en slimmer maken. Lees hier het hele interview met Florian over zijn toekomstdromen.

'Een stad waar iedereen iets aan toevoegt'

Edim Hadziavdic, hoofd Stedelijk Beheer bij de Gemeente Rotterdam, is fan van Water Sensitive en van deze kijk op de samenwerking in de stad. In zijn dagelijkse werk stimuleert hij ambtenaren om intensief samen te werken met bewoners en andere professionals in de stad. En zo de stad leuker en sterker te maken. Wij vroegen hem naar zijn kijk op de toekomst van Rotterdam en de rol van Water Sensitive Rotterdam. Bekijk de video.

De gerse stek is bekend!

En de gerse stek van het WSR-Café: The Next Gen is… de SuGu Club! Dé plek om de toekomst te ontdekken.

  • Wil jij ook kletsen met de jongste generatie stadmakers?
  • Elkaar ontdekken en van elkaar leren? Kijken hoe we samen de stad voorbereiden op klimaatverandering?
  • Wil jij door samen te creëren en samen te spelen jouw netwerk van gave Rotterdamse doeners uitbreiden?
  • Wil jij heel veel leuke mensen leren kennen op onze borrel?

Kom dan op 9 november naar het WSRCafé: The Next Gen! Je kunt je nog aanmelden.

SuGu Club, Galileistraat 15, 3029 AL Rotterdam

Inloop 13.00 uur

Tot dan!

WSR in de pers

Vers Beton en NRC hebben mooie stukken gepubliceerd over hoe Rotterdam omgaat met regenwater.

Ik wil het artikel op Vers Beton lezen

Doe mij maar het stuk op NRC.nl

Klets mee!

Al deze onderwerpen en nog veel meer zijn terug te vinden op watersensitiverotterdam.nl

Wil je zelf een bijdrage leveren aan een klimaatbestendige, sociale en gave stad? Of ben je zelf al bezig met gave dingen voor de stad en zou je hier klimaatelementen in willen verwerken? Neem dan contact op met watersensitive@rotterdam.nl

Je ontvangt deze mail omdat je bij ons bekend staat als geïnteresseerd in Water Sensitive Rotterdam. Wil je reageren? Doen! watersensitive@rotterdam.nl Je kunt deze email ook doorsturen naar een bekende. Wil je niet meer op de hoogte gehouden worden? Schrijf je hier uit of pas je profiel aan. watersensitiverotterdam.nl