Bekijk deze e-mail in de browser
#06 Juni 2018
#06 Juni 2018 Klets! Dit is nummer 6! Jouw regelmatige dosis (water)pret van Water Sensitive Rotterdam. Wil je op de hoogte blijven van WSR-evenementen, de laatste nieuwtjes en telkens iets leuks van ons ontvangen? Blijf dan fan van Klets! Met deze keer leuks#06: onze ROT trailer. En verder een gedicht van Derek Otte, WSR als Echt Rotterdams Erfgoed en het WSR-Diner.

Wil je Klets blijven ontvangen?

Yes, please! Wij willen natuurlijk graag dat je fan blijft van Water Sensitive Rotterdam en de Klets wilt blijven ontvangen. Toch willen we je er, in het kader van de AVG, even extra op attenderen dat je je ten alle tijde voor de Klets kunt uitschrijven. Zoals hiervoor trouwens ook al het geval was. Je kunt je hier uitschrijven. En ja, wij hebben ook een privacyverklaring!

Leuks #06: onze ROT trailer

Misschien ben je hem tegengekomen in KINO, onze trailer ROT, die daar onlangs werd gedraaid. Met ROT willen we de effecten van klimaatverandering onder de aandacht brengen bij een breder publiek, maar vooral ook de boodschap dat iedereen een steentje kan bijdragen om de gevolgen van extreem weer te beperken, vaak al direct rond het eigen huis.

De trailer en de publiciteit eromheen hebben hun werk gedaan. Met 450.000 kijkers van RTL Late Night, waar de trailer in het ‘trending blok’ werd gedraaid, meer dan 11.000 views via AD.nl en berichten op onder andere de websites van Dutch Cowboys, Shownieuws, De Stentor, Gers en RTV Rijnmond kijken wij terug op een succesvolle campagne.

Gedicht van Derek Otte voor WSR

Om zijn betrokkenheid bij Water Sensitive Rotterdam te tonen, heeft stadsdichter Derek Otte twee gedichten voor ons geschreven. Een kort gedicht gebaseerd op de ROT video, en een lang gedicht gebaseerd op het gedachtegoed van WSR. Het korte gedicht werd gedurende onze ROT campagne via ansichtkaarten in de stad verspreid. Heb je er een te pakken gekregen? Zo niet, en zou je een stapeltje willen hebben om te verspreiden? Laat het ons weten. Dan sturen we je ze toe. Lees ook het lange gedicht.

Jij bent ook Rotterdams Erfgoed!

WOOHOO!! Gefeliciteerd allemaal!! Museum Rotterdam heeft WSR uitgeroepen tot Echt Rotterdams Erfgoed. En WSR: dat ben jij. Dank daarom voor jouw bijdrage aan een sterke, gave stad!

En dat vierden we tijdens het WSR-Diner

Echt Rotterdams Erfgoed, dat word je niet zo vaak. En dus vierden dit met een feestelijk (werk)diner. Een bonte verzameling professionals en stadmakers, waaronder Josine van de Bogaard (GGD), Tineke van der Burg (Voedseltuin) en Edim Hadziavdic (Gemeente Rotterdam), brachten actuele cases in, waar we in groepen aan hebben gewerkt. Om zo nog meer erfgoed op te bouwen voor de stad. En dat leverde veel op. Lees hier meer.

Heb je deze verhalen al gelezen?

Groene daken voor iedereen

‘Als je alleen maar stuurt op schoon en heel, wordt het nooit gezellig!’

Je ontvangt deze mail omdat je bij ons bekend staat als geïnteresseerd in Water Sensitive Rotterdam. Wil je reageren? Doen! watersensitive@rotterdam.nl. Je kunt deze email ook doorsturen naar een bekende. Wil je niet meer op de hoogte gehouden worden? Schrijf je hier uit of pas je profiel aan. watersensitiverotterdam.nl