Bekijk deze e-mail in de browser
#01 April 2017
#01 April 2017 Klets! Daar istie! De maandelijkse dosis (water)pret van Water Sensitive Rotterdam. Wil je op de hoogte blijven van WSR-evenementen, de laatste nieuwtjes en telkens iets leuks van ons ontvangen? Blijf dan fan van Klets! Met deze keer leuks#01: de route Spannend Spangen geïllustreerd door Stang.

Leuks#01: wandelroute Spannend Spangen

Spangen, Keileweg, Marconiplein: tot voor kort waren het geen klinkende namen of uitnodigende plekken in Rotterdam. Laat het nu een gebied in opkomst zijn, waar gepolijste en ongepolijste plekken zij aan zij liggen en uitnodigen tot een spannende fietstocht of wandeling. Met volop Water Sensitive-plekken. Wij hebben het voor je uitgetekend. Follow the red line. Download deze route.

Klets met ons mee!

De beweging Water Sensitive Rotterdam is nu ook boven water gekomen op het web. Op www.watersensitiverotterdam.nl laten we zien dat klimaatverandering niet alleen maar slecht nieuws is! De verhalen, filmpjes en fotoreportages gaan over Rotterdammers die mooie initiatieven hebben genomen, die de stad gezonder, socialer, mooier en leuker maken. En óók nog eens voorbereiden op klimaatverandering.

Klets met anderen

Deze initiatiefnemers geven ook tips die jou helpen aan de slag te gaan. Via het forum kun je bovendien met hen en vele anderen kletsen, ervaringen uitwisselen, ideeën een zetje geven, jezelf en anderen inspireren tot stappen. Klets mee op watersensitiverotterdam.nl

Uitnodiging

In het Oude Westen hebben actieve bewoners, opbouwwerkers, tuinierende vrijwilligers, stedenbouwers en landschapsarchitecten elkaar gevonden en de handen ineen geslagen. Samen werken ze aan een uitdijend netwerk van geveltuinen, tussentuinen en parkjes, die de wijk leefbaarder én klimaatbestendig maken.

Wil jij de kracht en creativiteit in deze wijk ervaren? En hoe je hierop kunt aanhaken? Wil je weten hoe je aansluit bij de wensen en behoeften van de bewoners?

Kom dan met ons meewandelen langs de verschillende groene initiatieven tijdens het WSR-Café!  20 april, 14.00 uur, KINO.

Je ontvangt deze mail omdat je bij ons bekend staat als geïnteresseerd in Water Sensitive Rotterdam. Wil je reageren? Doen! watersensitive@rotterdam.nl Je kunt deze email ook doorsturen naar een bekende. Wil je niet meer op de hoogte gehouden worden? Schrijf je hier uit of pas je profiel aan. watersensitiverotterdam.nl