11 oktober 2018 15:00 - 18:30 uur - Room mate Bruno, Pakhuismeesteren, Wilhelminakade 52

WSR-Café

Beste vriend(in) van Rotterdam,

Goodbye!! Maar ook: hello!! Dat zeggen we op 11 oktober 2018. Want Water Sensitive Rotterdam bestaat alweer drie jaar en in die tijd hebben we met elkaar vele projecten, onderzoeken en tools gerealiseerd. Ook zijn Rotterdamse ambtenaren en professionals meer gaan samenwerken voor de stad; over de grenzen van organisaties heen. Niet voor niets heeft Museum Rotterdam WSR onlangs uitgeroepen tot Echt Rotterdams Erfgoed.

Tijd voor sommigen van ons, waaronder ondergetekende, om even een break te nemen. Maar WSR neemt geen break. We gaan met volle kracht vooruit en met een flinke uitbreiding van ons team (uit allerlei gelederen in de stad), omdat er iedere keer meer vragen op ons afkomen.

Dus 11 oktober zwaaien we uit, heten we welkom en trappen we af. Met een bazar vol ideeën, oplossingen en nieuwe vraagstukken voor de stad. Aan welke ideeën en vraagstukken verbind jij je? Of heb jij iets dat je wilt bijdragen of laten zien op de bazar? Laat het ons weten! Klaar voor de stad… af!!

Voor meer informatie, zie de uitnodiging hieronder.

Je kunt je aanmelden door deze mail te beantwoorden.

Groeten!

John Jacobs (Water Sensitive Rotterdam)

PS: Na afloop van onze roemruchte borrel willen we deze keer ook nog de stad ingaan om samen te eten (op eigen rekening). Wil je mee? Laat het ons weten! Dan reserveren wij iets leuks.